Takaisin
UUTUUS
Casall Casall Yoga Block Black

Joogablokki Musta

Casall Sports Prod
UUTUUS
0 arvostelu

24.90 €
Norm.hinta 24.90 €
Rajoitettu saatavuus
0 arvostelu

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #53807-901.MASTER | EAN 7323345227943

Paranna joogaasi Casall Joogablokin avulla, joka on täydellinen lisävaruste sekä aloittelijoille että kokeneille joogeille.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu

Tämä joogablokki on suunniteltu antamaan sinulle tukea ja vakautta, jota tarvitset parantaaksesi asentoasi ja rentoutuaksesi harjoituksissasi.

  • Jooga-asentoihin
  • Korkea tiheys takaa tukevan tuen
  • Pitävä pinta
  • Pyöristetyt reunat mukavuuden takaamiseksi
  • Casall-logo
  • Kevyt ja helppo kuljettaa

Casall Joogablokki on valmistettu korkeatiheyksisestä materiaalista, joka tarjoaa vakaan ja luotettavan tuen kaikenlaisissa jooga-asennoissa. Tämä tekee blokista täydellisen edistyneisiin asentoihin, mutta se tarjoaa myös lisäapua aloittelijoille. Blokin pinta on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa, joka ei luista.

Joogablokki on monipuolinen ja sitä voidaan käyttää monissa eri jooga-asennoissa tukemaan, parantamaan joustavuutta ja lisäämään vakautta. Se on erityisen hyödyllinen asennoissa, joissa tarvitset ylimääräistä pituutta tai tukea maan saavuttamiseksi tai tasapainon ylläpitämiseksi.

Huolimatta vankasta rakenteestaan Casall Joogablokki on kevyt, mikä tekee siitä helpon kuljettaa joogatunnille tai säilyttää kotona ilman että se vie liikaa tilaa. Olitpa sitten aloittelija, joka haluaa parantaa perusasentojaan, tai kokenut joogi, joka etsii lisätukea edistyneempiin asentoihin, Casall Joogablokki on täydellinen apuväline sinulle.

Tee joogaharjoituksestasi nautinnollisempaa ja tehokkaampaa tämän luotettavan joogablokin avulla Casallilta.