Low Carb Pasta
Tämä pasta on sokeriton, täynnä kuituja ja sisältää annokselta ainoastaan 6,3 grammaa hiilihydraattia. Glykeeminen indeksi (GI) on matala.
Vähähiilihydraattinen
Tavallinen pasta sisältää annokselta noin 35 g hiilihydraatteja ja täysjyväpasta noin 30 g. Tämä vertailuksi. Low Carb pasta sisältää annokselta vain 6,3 g hiilihydraatteja.
Kuiturikas
Täysjyväpasta sisältää annokselta noin 3 g kuituja. Low Carb Pasta sisältää 4,5 g kuituja.
Proteiinirikas
Tavallinen pasta sisältää annokselta noin 6 g proteiinia ja täysjyväpasta noin 7 g. Low Carb pasta sisältää annokselta jopa 28 g proteiinia.
Mikä on Inuliini?
Inuliini on luonnollinen hiilihydraatin muoto (fructooligosaccharide, FOS), joka esiintyy yli 36 000 kasvissa ympäri maailmaa. Inuliinia käytetään mm. sokerin ja rasvan korvaamiseen. Pienet määrät parantavat myös ruokatuotteiden makua ja koostumusta. Inuliini on hyvin tehokas aine vähärasvaisessa ja vähäsokeripitoisessa ravinnossa.
Miloin inuliinin käyttö suositellaan?
Valmistusaineet: Soijaproteiini-isolaatti,herneproteiini, vehnäproteiini, vehnäjauho, munanvalkuainen, kasvikutua, inuliini, guarkumi, suola, vesi.
Ravintosisältö:
Annokselta 46 g
Kaloria: 161kcal
Proteiinia: 28 g
Rasvaa: 1,4 g
Tyydyttynyttä rasvaa: 0,3 g
Kolesterolia: 0 mg
Hiilihydraattia: 6,3 g
Ravintokuitua: 4,5 g
Sokeria: 0 g