Fairings Omega-3 on monityydyttymätön rasva, jota löytyy rasvaisesta kalasta ja kalaöljystä, ja se on lisäravinne, joka voi tehdä eniten terveytesi ja harjoitustuloksesi hyväksi.
Omega-3 on yhteisnimitys useille välttämättömille rasvahapoille. Nämä rasvahapot hoitavat monia tärkeitä tehtäviä kehossa, ja ne voivat parantaa kolesterolitasoja, alentaa verenpainetta ja lisätä insuliiniherkkyyttä. Jos et syö rasvaista kalaa useita kertoja viikossa, on Omega-3-lisäravinne suositeltavaa.
Fairings Omega-3 on monityydyttymätön rasva, jota löytyy rasvaisesta kalasta ja kalaöljystä, ja se on lisäravinne, joka voi tehdä eniten terveytesi ja harjoitustulostesi hyväksi. Jotta voisimme kaikki hyvin ja pysyisimme terveinä, tarvitsemme välttämättömiä monityydyttymättömiä rasvoja, kuten Omega-3.
Omega-3 on yhteisnimitys useille eri pitkille monityydyttymättömille rasvahapoille. Välttämätön rasvahappo meille on alfalinoleenihappo, jota muodostuu useista eri kasveista maalla sekä erilaisista kasviplanktonista meressä. Kun saamme alfalinoleenihappoa, kehossa alkaa prosessi, jossa alfalinoleenihappoa jatketaan ja siitä tehdään vielä tyydyttymättömämpi. Uudet rasvahapot saavat pitkiä nimiä, joita usein lyhennetään EPA ja DHA. Vaikka valmistamme EPA ja DHA itse, kykymme tähän voi olla rajoitettu ja tarpeemme voi joissakin tapauksissa olla suurempi kuin saantimme. Kun syömme rasvaista kalaa tai käytämme kalaöljyä, annamme kalojen tehdä suurimman osan työstä puolestamme ja saamme nämä tärkeät rasvahapot tiivistetyssä ja käyttövalmiissa muodossa, joka voidaan heti käyttää eri tehtäviin.
Omega-3-rasvahapot, EPA ja DHA, hoitavat useita tärkeitä tehtäviä kehossa. Niitä käytetään pehmeänä ja joustavana rakennusmateriaalina kaikissa kehon soluissa. Omega-3-rasvahapot integroidaan verisuonten seinämiin, pitäen ne pehmeinä. Rasvahapot syrjäyttävät kolesterolia ja samalla alentavat verenpainetta. EPA ja DHA ovat hermosolujen rakennuspalikoita ja niitä käytetään pienten vaurioiden korjaamiseen ja varmistamaan, että hermot säilyttävät kykynsä lähettää tarkkoja signaaleja kaikkiin kehon lihaksiin. Pitkät ja monityydyttymättömät rasvahapot ovat jopa tärkein osa aivoissa ja hermostossa.
Lihassolujen pinnalla sijaitsevat reseptorit, vastaanottimet, eri hormoneille. Tärkeä hormoni lihasten aineenvaihdunnalle on insuliini. Insuliini varmistaa, että lihakset ottavat vastaan hiilihydraatteja ja aminohappoja, mutta myös että rasva kertyy rasvavarastoihin. Samalla tavalla kuin hormonit ovat merkittäviä lihaksille, on tärkeää, että reseptorit toimivat moitteettomasti. Reseptori, joka sijaitsee pehmeässä ja joustavassa kalvossa, toimii paremmin ja on herkempi eri hormonivaihteluille. Syömällä Omega-3:sta edistät hormoonien, kuten insuliinin, herkkyyttä, ja siten vahvistaa lihasten kasvua aminohappojen ja hiilihydraattien avulla sekä vähentää rasvan kertymistä rasvavarastoihin. Ominaisuuksia, jotka pitkällä aikavälillä ehkäisevät ylipainoa ja aikuistyypin diabetesta.
Kalaöljyn monityydyttymätön rasva palaa nopeammin kuin muut rasvat. Kalaöljy voi ylläpitää rasvanpolttoa korkealla tasolla myös dieetin aikana.
Annosteluohjeet: Omega-3 on lisäravinne, jota tulee käyttää säännöllisesti parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi. Aloita korkeammalla annoksella, 6-8 kapselia päivässä 6 viikon ajan, ja jatka sen jälkeen 2-4 kapselia päivässä. Kalaöljyn annostelu riippuu energiatarpeesta ja siitä, kuinka paljon muuta rasvaa ruokavaliossa on.
Tietoa: Tämä on lisäravinne eikä se voi korvata monipuolista ruokavaliota. Alle 18-vuotiaiden ei tule käyttää lisäravinteita, ei myöskään raskaana olevien tai imettävien. Henkilöt, joilla on jokin sairaus ja/tai jotka käyttävät lääkkeitä, tulisi kysyä lääkärin neuvoa ennen käyttöä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.
Sisältö |
1 kapseli |
3 kapselia |
Omega-3-rasvahappoja |
350 mg |
1050 mg |
- josta EPA |
180 mg |
540 mg |
- josta DHA |
120 mg |
360 mg |
*Viitesaanti keskivertoaikuiselle (8 400 kJ / 2 000 kcal)
Ainesosat: Kalaöljy, kapseli (naudan gelatiini, stabilointiaine (glyseriini)), antioksidantti (alfatokoferoli).