Psyllium Husk 340 g Swansonilta on hienoksi jauhettuja psylliumin siemenkuoria, joissa on runsaasti ravintokuitua. Täysin lisäaineeton.
Psyllium Husk 340 g Swansonilta on hienoksi jauhettuja psylliumin siemenkuoria, joissa on runsaasti ravintokuitua. Täysin lisäaineeton.
Ravintokuitu on tärkeää suoliston terveydelle ja säännöllisille wc-käynneille. Swansonin Psyllium Husk 340 g on tuote, joka sisältää jauhettuja psylliumin siemenkuoria, jotka on helppo ripotella tai sekoittaa ruokaan. 5 g tätä jauhetta antaa sinulle 4 g ravintokuitua, täysin ilman lisäaineita.
Ravintokuitu on olennainen osa terveellistä ruokavaliota. Kuitu on tärkeää suoliston hyvinvoinnille ja säännöllisille wc-käynneille. Ravintokuituja on kahta päätyyppiä: liukenevia ja liukenemattomia kuituja, mikä viittaa siihen, liukenevatko ne veteen vai eivät. Molemmat ovat meille tärkeitä.
Swansonin Psyllium Husk on erittäin kätevä ja puhdas tapa lisätä tärkeiden liukenevien kuitujen saantia. Tämä tuote sisältää jauhettuja psylliumin siemenkuoria eikä mitään muuta. Se on siis täysin lisäaineeton, mutta antaa silti 4 g ravintokuitua per 5 g jauhetta.
Jauhe on helppo ripotella tai sekoittaa ruokaan, kuten viiliin, jogurttiin tai smoothieen. Sopiva määrä on noin 5 g päivässä. Käytä tätä tuotetta säännöllisesti parhaan tuloksen saavuttamiseksi.
Annosten lukumäärä pakkauksessa: / Käyttömäärä: Täydellinen lisäkuitua varten ripoteltavaksi tai sekoitettavaksi ruokaan. 5 g annoksella tämä pakkaus sisältää 68 annosta.
Ravintosisältö: |
Per 100 g |
DRI % * |
Energiaa |
804 kJ / 192kcal |
|
Rasvaa |
0,6 g |
|
- josta tyydyttyneitä rasvoja |
0,1 g |
|
Hiilihydraatteja |
1,7 g |
|
- josta sokereita |
0,2 g |
|
Kuitua |
80 g |
|
Proteiinia |
2,4 g |
|
Suolaa |
0 g |
|
* Keskimääräisen aikuisen saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal).
Ainesosat ja allergeenit:
Psylliumin siemenkuoret
Alkuperämaa:
USA.
Säilytys:
Säilytä kuivassa hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.
Tietoa:
Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.