Perinteiset laskiaispullat, usein täytetty mantelimassalla ja kermavaahdolla. Näistä nautitaan Laskiaispäivänä. Olemme tehneet näistä pullista ravintorikkaamman ja sokerittoman version. Täydellinen välipala ennen treeniä, tai kun tekee mieli herkutella! 

Ainesosat

6 PULLAA

125 ml vapaavalintaista maitoa

50 ml Liquid Egg Whites, Star Nutrition

½ dl steviajauhetta

½ pss kuivahiivaa (6g)

½ tl jauhettua kardemummaa

¼ tl suolaa

4 dl Instant oats, Star Nutrition

1 dl vehnäjauhoja

30 g margariinia

Toimi näin

  1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja kaada kulhoon.
  2. Sekoita mukaan hiiva ja anna tekeytyä hieman.
  3. Lisää kananmunanvalkuaiset, stevia ja kardemumma.
  4. Sulata margariini ja kaada mukaan.
  5. Sekoita mukaan jauhot vähän kerrallaan, kunnes taikinan koostumus on hyvä.
  6. Peitä puhtaalla leivinliinalla ja anna kohota lämpimässä 30-60 min.
  7. Vaivaa taikina ja muodosta siitä pitkä makkara. Leikkaa kuuteen osaan ja pyörittele palloiksi. 
  8. Anna kohota uudelleen leivinliinan alla 10 min.
  9. Pensselöi kananmunanvalkuaisella ja paista uunissa 230 asteessa 10-15 minuuttia.
  10. Anna jäähtyä, halkaisia pullat kahtia ja täytä mantelivoilla ja kermavaahdolla. 

Ravintosisältö

Ravintosisältö per pulla

  • Energiaa 295 kcal
  • Rasvaa 15 g
  • Hiilihydraatteja 28 g
  • Proteiinia 9 g
Osta reseptin tuotteet
Määräalennus
Määräalennus
20 arvostelu
5.90 €
Myyntimenestys
Määräalennus
Myyntimenestys
Määräalennus
46 arvostelu
7.90 €
Määräalennus
Määräalennus
1 arvostelu
11.90 €