Takaisin
Withings Withings Body Scan
Withings Withings Body Scan
Withings Withings Body Scan
Withings Withings Body Scan
Withings Withings Body Scan
Withings Body Scan, Black
Withings Withings Body Scan
Withings Withings Body Scan
Withings Withings Body Scan

Body Scan Black

Withings
0 arvostelu

399.90 €
Norm.hinta 399.90 €
Rajoitettu saatavuus
0 arvostelu

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #550085.MASTER | EAN 3700546707957

Body Scan on kattava terveyden seurantakeskus, joka on kehitetty kotikäyttöön.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu

Body Scan on suunniteltu olemaan markkinoiden kehittynein älyvaaka. Edistyksellisen teknologian ansiosta Body Scan on varustettu kehittyneillä toiminnoilla, jotka seuraavat olennaisia tietoja kuten harjoittelua, sydän- ja hermoterveystietoja, tarjoten sinulle syvällisen hallinnan kokonaisterveydestäsi jokaisen punnituksen yhteydessä.

  • Sopii koko perheelle
  • Erinomainen harjoittelua varten
  • Pidä huolta sydän- ja hermoterveystiedoista
  • Pitkä 12 kuukauden akun kesto
  • Useita erilaisia ​​kehonkoostumuksen mittauksia
  • Terveystarkastus 90 sekunnissa

Pysy täysin perillä kehostasi

Jotta pysyt täysin perillä kehostasi, Body Scan tarjoaa vertaansa vailla olevan tarkkuuden arvioinnissa kehon rasvasta ja lihas tasapainosta, mikä mahdollistaa epätasaisuuksien tunnistamisen kehon koostumuksessa.

Sisäänrakennetun kahvan ansiosta voit mitata paitsi kokonaisrasvaa ja lihasmassaa, myös saada yksityiskohtaista tietoa siitä, missä kehosi rasva ja lihakset sijaitsevat. Vaaka tarjoaa myös tietoja viskeraalisesta rasvasta, laihasta massasta ja veden ja luuston osuudesta.

Mullistava terveystarkastus vain 90 sekunnissa

Body Scanin avulla kestää vain 90 sekuntia suorittaa täydellinen terveystarkastus suoraan kotoasi. Tämä vaaka sisältää joukon kardiovaskulaarisia mittauksia, mukaan lukien 6-kanavainen EKG, pulssiaaltojen nopeus ja seisovan sykkeen, tarjoten kattavan kuvan sydämen terveydestäsi jokaisen käytön yhteydessä.

Sydän- ja hermoterveystietoja varten

Body Scan auttaa sinua havaitsemaan ja seuraamaan muutoksia sydämen terveydessä, mukaan lukien eteisvärinän tunnistaminen, yleisin rytmihäiriön muoto. Jokaisen punnituksen yhteydessä saat myös arvioinnin verisuoniterveydestäsi ja seisovan sykkeen.

Voit myös seurata hermoterveystietojasi ajan mittaan Body Scanin avulla havaitaksesi diabeteksen yleisen komplikaation, perifeerisen autonomisen neuropatian merkkejä. Tämä toiminto on kehitetty yhteistyössä neurologien kanssa auttaakseen taudin varhaista havaitsemista ja antaakseen lääkäreille mahdollisuuden toimia ennakoivasti.

Luotu kaikille

Body Scan tunnistaa automaattisesti ja seuraa jopa kahdeksaa eri käyttäjää ja sisältää erityisen käyttäjätilan vauvoille, mikä helpottaa pienten perheenjäsenten terveyden seuraamista pitämällä heidät yksinkertaisesti sylissä.

Helppokäyttöinen tekniikka

Kaikki tiedot voidaan synkronoida automaattisesti Withings-sovellukseen, Apple Watchiin ja yli 100 muuhun johtavaan terveys- ja kuntoilusovellukseen, mukaan lukien Apple Health, Google Fit ja Fitbit. Tämä tekee Body Scanin käytöstä sujuvaa kaikille.

Älyvaakalla on pitkä 12 kuukauden akun kesto, ja sen voi helposti ladata mukana toimitettavalla USB-C-kaapelilla tarvittaessa.

Tekniset tiedot:

  • Mitat (P x L x K): 357 mm, 325 mm, 21 mm (46 mm kahvan kanssa)
  • Painoanturit: 4 kpl
  • Painoalue: 5-200 kg
  • Näyttö: 3,2 tuuman 240*320 pikselin korkearesoluutioinen LCD-värinäyttö
  • Virtalähde: Ladattava litiumioniakku