Takaisin
Withings Withings Scanwatch
Withings Withings Scanwatch
Withings Withings Scanwatch
Withings Withings Scanwatch
Withings Withings Scanwatch
Withings Withings Scanwatch
Withings Withings Scanwatch
Withings Withings Scanwatch
Withings Withings Scanwatch
Withings Withings Scanwatch

Scanwatch 2 42mm Black

Withings
0 arvostelu

349.90 €
Norm.hinta 349.90 €
Rajoitettu saatavuus
0 arvostelu

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #550102.MASTER | EAN 3700546708305

Withings Scanwatch 2 on täydellinen älykello kattavaan sekä fyysisen aktiivisuuden että terveystilan seurantaan.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu

Withings Scanwatch 2 ei ole vain älykello; se on jatkuva terveysvalmentaja. Tämä Withingsin älykellojen uusi sukupolvi yhdistää ainutlaatuisen teknologian erinomaiseen toiminnallisuuteen valvoakseen kaikkia terveysnäkökohtiasi ympäri vuorokauden.

  • Seuraa treeniesi suorituskykyä
  • Ennaltaehkäisevä sydänterveyden seuranta
  • Paranna unta
  • Vedenkestävä
  • 30 päivän akunkesto

Useita älykkäitä toimintoja räätälöityä käyttöä varten

Ominaisuuksiin kuuluvat jatkuva ruumiinlämpötilan seuranta, ennaltaehkäisevä sydänterveysanalyysi, veren happisaturaation mittaus ja paljon muuta, ScanWatch 2 on tehokas työkalu terveellisen elämäntavan ylläpitämiseen vaivatta. Lisäksi kello tarjoaa kehittynyttä unen- ja aktiivisuuden seurantaa sekä poikkeuksellisen 30 päivän akunkeston.

Kaikki tiedot ja oivallukset ovat saatavilla Withingsin mobiilisovelluksen kautta, jossa voit nähdä kattavia tuloksia ja luoda omistetun terveysraportin esimerkiksi jaettavaksi lääkärisi tai valmentajasi kanssa.

Ympärivuorokautinen lämpötilanseuranta

Scanwatch 2 antaa sinulle mahdollisuuden havaita lämpötilanvaihtelut sekä päivällä että yöllä, mikä voi viitata sairauden tai muun terveysongelman alkamiseen. Kello auttaa myös hallitsemaan suoritustasi ja palautumistasi lämpötilavyöhykkeiden avulla harjoittelun aikana.

Ennaltaehkäisevä sydänterveyden seuranta

Mittaa esimerkiksi veren happisaturaatio, seuraa hengityshäiriöitä ja keskimääräistä happisaturaatiota unen aikana pysyäksesi ajan tasalla ja optimoidaksesi terveytesi. Scanwatch 2 pitää myös jatkuvasti silmällä ja mahdollistaa ilmoitusten saamisen sydänterveydestäsi, mikä voi auttaa sinua havaitsemaan ja ehkäisemään eteisvärinän ajoissa.

Unen seuranta

Paranna unesi laatua syvällä käsityksellä unirytmeistäsi ja räätälöidyillä tiedoilla siitä, miten voit parantaa niitä. Mittaukset sisältävät unen laadun, vaiheet, keston, syvyyden, epäsäännöllisyydet ja keskeytykset.

Kehittynyt aktiivisuuden seuranta

Seuraa jokaista liikettä automaattisesti tunnistamalla yli 40 fyysistä aktiivisuutta. Arvioi suorituskykyäsi sydämen sykkeen vyöhykkeiden ja VO2 max -laskennan avulla, ja näe edistymisesi suoraan kellolta. Ominaisuuksiin kuuluvat aktiivisuusminuutit, vauhti, kalorien kulutus, matka, kuntoilutaso, sydämen sykkeen vyöhykkeet ja enemmän.

Entistä enemmän älykkäitä toimintoja

Tutustu lisää älykkäisiin toimintoihin, jotka tekevät Scanwatch 2:sta kattavan terveysalustan, joka voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi. Scanwatch 2 tarjoaa esimerkiksi työkaluja kuukautiskiertojen seuraamiseen ja apua treenitavoitteiden suunnitteluun ja saavuttamiseen. ScanWatch 2:n avulla käyttäjät voivat nauttia syvällisestä ja kokonaisvaltaisesta näkemyksestä terveydestään suoraan ranteesta.

Optimaalinen tekninen kestävyys

Scanwatch 2 -teknologia perustuu koneoppimiseen, joka tarjoaa välittömiä ja turvallisia terveysanalyysejä. Lisäksi ScanWatch 2 on varustettu uusimman sukupolven PPG-antureilla, jotka ovat vielä tarkempia neljän aallonpituuden ja 16 PPG-kanavan ansiosta. Nämä kehittyneet anturit tarjoavat lisätietoja terveydestäsi, kuten hengitystiheyden ja sydämen rytmin vaihtelun, mikä antaa vielä yksityiskohtaisemman kuvan fysiologisesta tilastasi.

Scanwatch 2:lla on ylpeänä 30 päivän akunkesto ennen lataamista, ja se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten safiirilasista ja ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee siitä sekä kestävän että vedenkestävän jopa 5 ATM: n syvyyteen.

Tekniset tiedot:

  • Mitat: 38 mm tai 42 mm
  • Paino: 34.6 g (38 mm)/52.6 g (42 mm)
  • Näyttö: Harmaasävyinen OLED-näyttö (14504 px, 282 PPI, 0.63")
  • Akunkesto: 30 päivää
  • Latausaika: 2 tuntia
  • Materiaali: Ruostumaton teräskuori, safiirilasi, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kruunu.

Sisältää:

  • ScanWatch 2
  • FKM (fluoroelastomeeri) -ranneke, ruostumattomasta teräksestä valmistettu lukko
  • Telakointiasema (USB-C-yhteensopiva)
  • USB-C USB-A -kaapeli sisältyy
  • Pikakäynnistysopas
  • Tuoteopas